Potřebné dokumenty k Work and Holiday vízu do Austrálie

  • Kopie platného cestovního pasu a identifikačního průkazu.
  • Vyplněný formulář: Form 1208 - Application for a Work and Holiday visa (dostupný zde).
  • Dvě pasové fotografie.
  • Prokázat dostatečné finanční prostředky - částka přibližně 5000 AUD + 2000 AUD v případě, že nemáte zakoupenou zpáteční letenku. Přiložit potvrzení o zůstatku na běžném účtu (v anglickém jazyce, PDF z banky).
  • Certifikát o složení zkoušky z angličtiny (IELTS, CAE, TOEFL, PTE - vždy maximálně rok starý)
  • Doložení vzdělání - vysokoškolský titul anebo současný student vysoké školy, vyšší odborné školy či konzervatoře (odstudované minimálně 2 roky).
  • Zaplatit vízový poplatek - 440 AUD + poplatky (1-2%) za platbu online, nutností je mít povolené platby do zahraničí, uvádíte číslo platební karty a ambasáda strhává poplatek přímo z ní.
  • Doporučující dopis od vzdělávací insitituce, která poskytla vysokoškolské vzdělávání.

 Doklad o zdravotním pojištění - předkládá se až při vstupu do Austrálie, při pobytu delším jak 6 měsíců se nezapomeňte odhlásit od zdravotní pojišťovny v ČR.

 Všechny dokumenty přiložené k žádosti musí být v anglickém jazyce, nebo přeloženy a doloženy originálem!!

Studium v Austrálii, víza do Austrálie, práce v Austrálii 4.9/5 85
Tato webová stránka zpracovává osobní údaje návštěvníků pomocí souborů cookies a technologie Google Analytics. Stiskem tlačítka „souhlasím“ tímto udělujete svůj souhlas se zpracováním vašich osobních údajů pomocí souborů cookies a technologie Google Analytics. Podrobnější informace o zpracování osobních údajů návštěvníků prostřednictvím souborů cookies nejdete zde. Podrobnější informace o zpracování osobních údajů návštěvníků prostřednictvím technologie Google Analytics nejdete zde.