Sponsorship v Austrálii

Temporary Work (Skilled) visa (subclass 482)

“Sponsorship”

Tento druh víz patří mezi jedny z nejčastějších pracovních víz používaných australskými zaměstnavateli k dlouhodobějšímu zaměstnání zahraničních pracovníků v určitém oboru v Austrálii.

Firma v Austrálii, která zahraniční pracovníky najímá, musí splňovat určitá kritéria. Jedním z nich je nutnost prokázat, že na požadovanou pozici nemůže najít zaměstnance z řad Australanů či australských rezidentů.

Vízum lze získat na dobu až 4 let a váže se k  jednomu danému zaměstnavateli. Co vše je třeba splnit k získání Sponsorshipu v Austrálii shrnujeme v sekci Podmínky Sponsorshipu.

Je nutné počítat s tím, že proces získání tohoto druhu pracovních víz není záležitostí úplně snadnou a rychlou. Jak celý proces bude vypadat nalezneš v sekci Proces získání Sponsorshipu.


 

Sponsorship Austrálie

!POZOR!

Dne 18. 3. 2018, Australská vláda oznámila, že víza (subclass 457) budou úplně zrušena a nahrazena kompletně novými Temporary Skill Shortage (TSS) vízami (subclass 482). Držitelé víz 457 mají 4 roky na vyřízení nového víza nebo zažádání o PR.

 JAK TO FUNGUJE NYNÍ?

  • Sponsorship je nyní zastřešen třemi novými seznamy povolání, tzn. Short-Term Skilled Occupation List (STSOL), Medium and Long-term Strategic Skills List (MLTSSL)Regional Occupation List (ROL).
  • Podmínky pracovního víza se odvíjí od toho, na jakém z těchto tří seznamů najdete Vaši profesi. 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace