Turistické vízum e600

Pro koho je turistické vízum e600 určené?

Toto  turistické vízum do Austrálie je vhodné pro dlouhodobější cestování v Austrálii. Australská ambasáda je uděluje na dobu 3 měsíců, 6 měsíců a 12 měsíců.

Pokud porovnáme výrazně jednodušší turistické vízum e651 s tímto vízem e600, je hlavní rozdíl u delšího pobytu ten, že na tento druh víza z Austrálie nemusíš odcestovat a můžeš v Austrálii zůstat nepřetržitě až 12 měsíců od udělení víz. U jednoduššího víza e651 je maximální pobyt po vstupu do Austrálie jen 3 měsíce a pokud se chceš do Austrálie vrátit, musíš vycestovat mimo Austrálii např. na Nový Zéland, Fiji atd. před tím, než se zase můžeš vrátit na další 3 měsíce.

Nevýhodou tohoto víza je ovšem daleko složitější proces žádosti, vízové poplatky australské ambasádě a vyšší poplatky za zprostředkování tohoto víza, protože žádost o vízum e600 je daleko více časově náročnější, než u víza e651 a klient je posuzován jako rizikovější.

Doporučený postup vyřizování tohoto víza

  • Vyplnění on-line žádosti na webových stránkách imigračního úřadu/případně doraž k nám do kanceláře Information Planet a my Ti s žádostí pomůžeme.
  • Rezervace letenky, dodání přesného itineráře cesty v Austrálii, a to buď elektronicky nebo osobně.
  • Získání všech ostatních potřebných dokumentů k žádosti o víza.
  • Kompletace a podání žádosti.
  • Australská ambasáda či imigrační úřad v Austrálii si může od každého žadatele dodatečně vyžádat více dokumentů, či ověření stávajících, např. nový výpis z účtu atd.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace